Dierenarts Hanne

Ik stel me graag even voor :

Ik ben Hanne, geboren en getogen in Kuringen en met een passie voor dieren. Dat dieren een rode draad door mijn leven zouden worden, werd al snel duidelijk. Het lag dan ook voor de hand dat ik beroepsmatig eveneens deze richting zou uitgaan. Toen het tijd was om een studiekeuze te maken heb ik dan ook niet getwijfeld om voor diergeneeskunde te kiezen.

In 2010 behaalde ik mijn diploma van dierenarts, met als afstudeerrichting gezelschapsdieren, aan de universiteit Gent. Meteen daarna kon ik aan de slag en heb ik in verschillende groepspraktijken gewerkt. Negen jaar en veel ervaring later begon het te kriebelen om een eigen praktijk te starten. En waar anders dan in het gezellige Kuringen zou ik me beter kunnen vestigen. Toen het pand in de Van Groesbeekstraat vrij kwam, heb ik dan ook niet getwijfeld en heb ik de sprong gewaagd.

Ik streef ernaar om door persoonlijk contact en duidelijke communicatie de beste zorgen aan uw huisdier te geven. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden op diergeneeskundig vlak, volg ik op regelmatige basis bijscholingen in binnen- en buitenland. Naast de algemene diergeneeskunde, gaat mijn bijzondere interesse uit naar chirurgie en konijnen.

Naast dierenarts ben ik ook de vrouw van Pieter, de mama van Tijs, Lewis en Robyn en het baasje van de twee poezen Hobbes en Kelvin. Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn familie en vrienden en op het volleybalveld.

Ik kijk er naar uit om jullie in de praktijk te mogen verwelkomen.